Mistä löytyy eläintenystävän tapetti?

Monissa kodeissa eläimet ovat perheenjäsenen asemassa. Tämä ei ole mikään ihme, sillä lemmikki on mukana perheen elämässä niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Se myötäelää niin surussa kuin ilossakin ja tuo iloa perheen jokaiseen päivään. Suomalaisista kodeista löytyykin monenlaisia lemmikkieläimiä. Erirotuiset koirat ja kissat ovat yleisimpiä. Monista kodeista löytyy kuitenkin myös hieman eksoottisempia lemmikkieläimiä, kuten frettejä tai hämähäkkejä. Moni eläintenystävä haluaakin, että hänen rakkautensa eläimiin näkyy myös kodin sisustuksessa. Tapetti on yksi oivallinen keino tuoda eläinten maailma lähelle myös kodin seinillä. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä eläintenystävän unelmatapetin löytämiseen! Nappaa siis vinkkimme talteen ja tapetoi kotiisi unelmiesi seinä!

Mistä löydän eläinaiheisia tapetteja?

Laadukas eläinaiheinen tapetti löytyy näppärästi kotitapetti.fi-sivustolta. Voit etsiä eläinaiheisia tapetteja esimerkiksi klikkaamalla sivuston etusivulta Eläimet-kategorian. Löydät kodin kaikkiin huoneisiin sopivia eläinaiheisia tapetteja. Kategoriasta löytyy vaikkapa erittäin kaunis Forest Friends Mural -tapetti, jossa seikkailee kettuja ja oravia. Pikkutytön huoneeseen sopii erinomaisesti esimerkiksi hempeän kaunis True Unicorns Rosa -yksisarvistapetti tai suloinen Golden Woods Dusty Green -tapetti ja pienen pojan huoneeseen esimerkiksi tyylikäs Whales-tapetti tai reipas Black Panther Light Grey -tapetti.

Jos taas haluat tapettiisi nimenomaan lintuja, valitse etusivun kategoriavalikosta Linnut-kategoria. Tästä kategoriasta löytyy upeita lintuaiheisia tapetteja kodin kaikkiin huoneisiin. Esimerkiksi Dancing Crane on tyylikäs vaihtoehto, josta ei välttämättä ensisilmäyksellä edes huomaa, että tapetti on täynnä lintuhahmoja.

Tapetti oman lemmikin kuvasta

Osa tapettien erikoiskaupoista tarjoaa sinulle mahdollisuuden tilata tapettia myös oman lemmikin kuvasta. Kannattaakin opetella ottamaan omasta lemmikistä mahdollisimman ihania kuvia ja valita niistä paras otos kodin tapettiin! Tällainen tapetti on myös hyvä lahjaidea!

Valmiit valokuvatapetit

Jos et ole kovin näppärä kuvaaja, mutta haluaisit silti kotiisi valokuvatapettia, voit pyytää ammattikuvaajaa kuvaamaan lemmikkisi tai tutustua kotitapetti.fi-sivuston laadukkaisiin valmiisiin valokuvatapetteihin. Klikkaa Valokuvatapetti eläimet -kohtaa ja löydät monia upeita vaihtoehtoja, kuten Portrait of three funny smiling horses heads in their stable Equestrianan horse riding concept -tapetin, joka maksaa verkkokaupassa tällä hetkellä hieman yli 30 euroa neliömetri. Minimitilausmäärä on kolme neliömetriä. Tässä on oikea hevosystävän unelmatapetti, eikä tapettia edes tarvitse odotella kauaa tilauksen jälkeen, sillä se lähetetään 4–5 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Lemmikin omistaja ilahtuu varmasti kuullessaan, että sivuston valokuvatapettien materiaali on erityisen kestävää kuitutapettia. Lemmikkikodissa kestävyys on erityisen tärkeä ominaisuus, sillä lemmikit saattavat toisinaan testata kynsiään tai hampaitaan suoraan kodin tapettiin! Laadukas tapetti varmistaa myös valokuvatapetin mittasuhteiden säilymisen painettaessa kuva asiakkaan toiveiden ja hänen seinänsä mittojen mukaan. Valokuvatapetin kiinnittäminenkään ei ole kovin vaikeaa, sillä kuitutapetti kiinnitetään tähän tarkoitukseen valmistetulla liimalla, jota levitetään seinään. Kuitutapettien kanssa ei siis tarvitse läträtä liisterillä! Levitä vain liima seinään ja kiinnitä tapettivuodat niin, että niiden saumat tulevat aivan kiinni toisiinsa. Näin saat luotua kotiisi nopeasti ja helposti upean tunnelman melko pienellä budjetilla!