Lemmikki on kallis hankinta – miksi et rahoittaisi sitä lainalla?

Lemmikki on elämän suola; tuo pieni kodissasi elävä otus tarjoaa sinulle rakkautta, viihdykettä ja ainaista läheisyyttä ja piristää kaikkein harmaimmankin päivän suloisuudellaan. Vastavuoroisesti sinäkin haluat upottaa tuon otuksen rakkauteen ja tarjota sille parhaat mahdolliset eväät elämään. Paitsi että lemmikki on ihana ja tuo iloa, on eläimistä myös tutkitusti konkreettista hyötyä. Lemmikin omistajat ovat tutkitusti huomattavasti harvemmin masentuneita ja heidän mielentilansa on yleisesti korkeammalla kuin lemmikittömien ihmisten. Suuri kiitos tästä kuulunee sille, että lemmikki luo väkisin omistajansa päivään rutiinin: väsynyt ja masentunutkin ihminen joutuu nousemaan sängystään ylös ruokkimaan kissaa tai lenkittämään koiraa, ja jo tämä teko saattaa olla ratkaiseva tekijä mielenterveyden kannalta. Lemmikkisi saattaa siis tehdä sinulle suuremman palveluksen kuin ymmärrätkään!

Myös lapsiperheissä lemmikki on todellakin tarpeellinen hankinta, sillä lemmikillisessä perheessä eläneet lapset oppivat lemmikkinsä hoitamisen kautta monia hyödyllisiä taitoja, joista on heille runsaasti hyötyä myöhemmässä vaiheessa elämää. Lemmikin omistaja oppii hoivataitoja ja rutiineja, ja lemmikkejä hoitaneet lapset kasvavat tutkitusti itsenäisemmiksi aikuisiksi. Tämän lisäksi lemmikki tarjoaa lapselle oivan oikean elämän esimerkin elämän kehityskaaresta, sillä lapsi pääsee näkemään lemmikkinsä kehityksen pennusta aikuiseksi, aikuisesta vanhukseksi ja vanhuksesta aina kuolemaan saakka.

Lemmikki on kallis hankinta – mutta rahoituksella rahoitat senkin helposti

Monen lemmikittömän haaveissa on ehkä jo pitkäänkin siintänyt oma pieni perheenjäsen, jota rakastaa. Aivan liian monen esteenä kuitenkin seisoo raha. Rakkautta ehkä olisikin annettavana, mutta lemmikin hankkiminen ja ylläpito on kallista puuhaa. Liian moni kuitenkin unohtaa, että on olemassa myös toinenkin vaihtoehto: edullinen laina rahoittaa elämän tärkeät hankinnat helposti. Voit hakea lainaa myös ikioman lemmikkisi hankintaan ja hoitoon ja maksaa sitä takaisin juuri sinulle sopivaan tahtiin ja sinulle mahdollisilla määrillä. Pankit ja rahoituslaitokset räätälöivät juuri sinulle sopivan rahoitustarjouksen, johon sinullakin on taatusti varaa. Rahoituksen avulla sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi tai perheellesi juuri sellainen uusi perheenjäsen, josta olet aina haaveillut. Älä jahkaile, vaan hae itsellesi sopivaa lainaa jo tänään. Pieni (tai ehkä vähän suurempikin) lemmikkisi saattaa olla sylissäsi nopeammin kuin arvaatkaan! Minkälainen lemmikki teille muuttaa?